Du är här: Framsidan / Datorer & internet / Auktioner /

Bidster.com


Bidster.comBidster.com är en världens största lägsta-bud-auktionsföretag. Bidster säljer dagligen populärprodukter så som datorer, iPODs, klockor m.m. till bara ett par procent av butikspris, exempelvis sålde vi I januari en Porsche Cayman för 2039 kr. Du som affiliate erhåller 1 kr per klick.

Bidster.com – A new online-based entertainment concept, (Lägsta-bud-auktion)

Varför köpa saker till marknadspris, när man kan köpa dem för det lägsta unika (ensamma) budet på Bidster.com, världens största lägsta-bud-auktionsföretag?

Bidster säljer dagligen populärprodukter så som datorer, iPODs, klockor m.m. till bara ett par procent av butikspris. I december i fjol såldes en bostadsrättslägenhet i centrala Stockholm värd 1.6 miljoner kronor för bara 5383 kronor. I januari såldes en Porsche Cayman värd över 600 tusen för 2039 kronor.

Vi strävar efter att fortsätta erbjuda oslagbara kampanjobjekt i kombination med övriga populärprodukter och ger dig 1 kr för varje klick som du genererar till oss via våra banners som affiliate. Vi har goda erfarenheter från affiliatesamarbeten och ser fram emot ett samarbete med dig.

Besök Bidster.com

UtbetalningGenom nätverk?
PPC
PPS
PPL
PPR
Kräver F-skatt
Gå med
1:-
-
-
-
Nej
Besök Affiliator
-
65:-
10:-
-
Nej
Besök Affiliator