Du är här: Framsidan / Finans & pengar / Lån /

BlueStep


BlueStepBlueStep är Sveriges första specialistlångivare och det bästa alternativet om du har svårt att få bolån i Sverige.
BlueStep är Sveriges första specialistlångivare och det bästa alternativet om du har svårt att få bolån i Sverige. Vi accepterar fler låntagare än något annat svenskt bolåneinstitut.

BlueStep är ett svenskt finansiellt institut med över 60 bolånespecialister anställda på huvudkontoret i Stockholm. BlueStep är verksamt sedan 2005 och har sitt huvudkontor i Stockholm. BlueStep är en viktig del i den långsiktiga utvecklingen av den svenska bolånemarknaden. Vi gör det möjligt för fler låntagare att få tillgång till finansiella bolånelösningar.

Keyword policy

1. BlueStep tillåter inte affiliates att buda på sökordet för "Bluestep" i någon kombination eller derivat därav. 2. BlueStep tillåter inte heller affiliates att buda på nyckelord som är konkurrenters varumärken. 3. Direktlänkning till annonsören ej tillåten utan måste ske via egen landingpage. Företagets namn får ej heller förekomma i display-URL:en.

De affiliates som budar på dessa nyckelord kommer att med omedelbar verkan, utan förvarning uteslutas från det aktuella affiliateprogrammet. I dessa fall kommer inga ersättningar att betalas ut för den försäljning som genererats.


Besök BlueStep

UtbetalningGenom nätverk?
PPC
PPS
PPL
PPR
Kräver F-skatt
Gå med
-
100:-
100:-
-
Nej