Du är här: Framsidan / Spel & tävlingar / Tävlingar /

Caliber Media


Caliber MediaDet är roligt att tävla! Det tycker i alla fall vi på Caliber Media - Nordens största tävlingssajt!
Roliga tävlingar med attraktiva priser lockar besökare till din sajt.

Med attraktiva priser och ett väl inarbetat namn har vi alltid högt deltagarantal på våra tävlingar vilket gör det lätt för er som Caliber Medias partner att tjäna pengar. Caliber Media är idag Nordens största tävlingssajt med ett snitt på över 25 000 deltagare per tävling.

Caliber Medias tävlande har genom åren bland annat vunnit över 70 plasma/LCD-TV apparater och 91 resor till olika destinationer, vidare har bland annat 5 kryssningar för två, 1 resa för två till fotbolls-VM, 4 iPods, 2 studielån avbetalade, 10 stycken årsförbrukningar bensin, 1 körkort, m.m. tävlats ut.

Vår converstionrate på CPO-annonser är högre än samma annonser på andra platser på webben. Tack vare att besökaren redan är öppen för information och att annonsernas innehåll hör ihop med tävlingen är andelen signups väsentligt högre och säkerställer att ni som affiliates får ut maximalt från varje exponering.

Vi uppdaterar kontinuerligt vår grafik med nya tävlingar för att alltid kunna erbjuda era besökare roliga och intressant tävlingar och för att ge er som partner maximalt utbyte av annonserna.

Var med och skapa vinnare, samtidigt som ni också blir en.

Besök Caliber Media

UtbetalningGenom nätverk?
PPC
PPS
PPL
PPR
Kräver F-skatt
Gå med
-
10 - 50:-
1 - 3:-
-
Nej
Besök TradeDoubler
Ja, zanox
-
10:-
1:-
-
Nej
Besök zanox
-
25:-
-
-
Nej