Du är här: Framsidan / Elektronik / Hemelektronik /

MegaGadgets.se


MegaGadgets.seMegaGadgets.se är en gadget-webshop. Vi har allt du inte behöver, men inte kan leva utan.

2008 har börjat riktigt bra, men vi vill bli ännu bättre. Vårat lager är fyllt med nya, coola, gadgets som väntar på att bli sålda. Vi har 8 avdelningar i olika länder och nu har det blivit tid att fokusera på den svenska marknaden.

Vårat huvudmål är att sprida glädje och spänning till folk. Vi levererar roliga, coola, "mind-challenging", "naughty" eller bara löjliga produkter ut över hela Europa och vi har alltid dom senaste prylarna på lager - allt för att du ska bli nöjd.

Megagadgets.se startade för ca 1 år sedan och är det senaste tillskottet till det redan etablerade och välkända företaget Gadgets.dk. Vad som är viktigaste för oss är att våra kunder och ni, våra affiliates, är nöjda med vårat arbete.

För att kunna hålla detta erbjuder vi dessa tjänster:
1. Vi har en dedicerad anställt som sköter all affiliate-marknadsföring. Det betyder att du inte behöver vänta länge på support, på något sätt.

2. Vi kan designa alla av våra produkt-banners i storlek och färger för att passa just din sida perfekt. Så tvivla aldrig på att höra av dig om du har några specifika önskemål.

3. Vi har "Gadget of the Week" varje vecka. Detta är en ny produkt och banners kommer finnas tillgängliga i alla standardstorlekar.

4. Megagadgets.se har också en dedikerad anställd som har hand om interaktionen på hemsidan. Därför kommer sidan alltid vara full med dom nyaste av dom nyaste prylarna, nyhetsbrev, tävlingar och mycket mer.

Vi ser fram emot att jobba med er.

Mvh
MegaGadgets.se

Besök MegaGadgets.se

UtbetalningGenom nätverk?
PPC
PPS
PPL
PPR
Kräver F-skatt
Gå med
Ja, Webgains
-
10%
-
-
Nej
Besök Webgains
-
8%
-
-
Nej


Affiliateprogrammet MegaGadgets.se finns även i följande kategori


Shopping / Blandade varor