Du är här: Framsidan / Tjänster / Utbildning /

Mobilteori


MobilteoriMobilteori är en ny och unik produkt, en körkortsutbildning 100 % anpassad för mobiltelefonen. 340 frågor med tillhörande bilder inför teoriprovet för endast 99:-

Mobilteori erbjuder ungdomar ett nytt sätt att använda sin mest personliga pryl mobiltelefonen. Mobilteori gör det enklare och roligare att plugga till teoriprovet. Det är en applikation som man laddar ner till sin mobil. Sedan har man en i stort sett heltäckande körkortsutbildning för B-körkort med sig i telefonen. Med Mobilteori kan man plugga till teoriprovet när och var man vill.

Alla ska ju någon gång ta körkort och erbjudandet vänder sig till alla som skall plugga till teoriprovet. Man kan även vinkla erbjudandet till föräldrar eller de som känner någon som skall ta körkort.

Kunden får hela utbildningen för 99:- och kan även köpa till ett vägmärkestest med Sveriges vägmärken för endast 20 kronor extra.

Kommissionen till dig som affiliate är mycket hög i förhållandet till kundens pris och med rätt målgrupp bör detta program kunna ge dig en hel del intäkter.

Besök Mobilteori

UtbetalningGenom nätverk?
PPC
PPS
PPL
PPR
Kräver F-skatt
Gå med
-
65:-
-
-
Nej
Besök Affiliator