Du är här: Framsidan /

Affiliatenätverket Advertising.com


Advertising.comAdvertising.com är ett helägt dotterbolag till AOL/Time Warner och är världsledande inom responsmarknadsföring med marknader i USA, Europa och Japan. Vi har innovativa lösningar för webb, affiliate och sök och fungerar som en marknadsplats mellan annonsörer och publishers.

De 1000-tals websiter som anlitar våra tjänster runt världen gör det antingen som ett komplement till egen försäljning eller som totalleverantör på de annonsformat som finns på den egna siten. Optimeringssytemet AdLearn™ är kärnan i Advertising.coms displaynätverk. Varje visning analyseras och utifrån detta placeras de kampanjer (cpc, cpa och cpm) som ger bäst resultat på de siter och format där målgruppen finns och attraheras av budskapet. Det är med andra ord era besökare som styr vilka kampanjer som ska få prioritet utifrån ett responsbeteende.

Om man hellre vill handplocka de kampanjer man vill visa på sin sida så loggar man in på www.publisher.advertising.com och hämtar de kampanjer som man är intresserad av. Vi erbjuder konkurrenskraftiga ersättningar och du behöver inte heller vänta på att bli godkänd för olika program.

Notera att vi kräver en f-skattesedel från våra publishers. Om man efter avslutad månad fakturerar Advertising.com innan den 10:e efterföljande månad så får man betalt den 30:e. Alltså, inga väntetider eller fördröjningar om våra annonsörer är sena med betalning.

Vi på Affil.se har valt att inte lista några program ifrån Advertising.com eftersom listan över kampanjer ändras relativt ofta. Deras program inriktar sig på 'lead generation' och avslutas efter X antal leads har uppnåts. För att få en aktuell bild av vad som erbjuds så rekommenderar vi er att skapa ett konto.


Besök Advertising.com


Följande program finns hos Advertising.comNamn
Kategori(er)