Du är här: Framsidan /

Affiliatenätverket Comclick


ComclickValfrihet
Med Comclick behåller du kontrollen över ditt reklamutrymme. Du väljer själv vilken annonsör du vill ha och vart på siten den skall placeras. Du kan när som helst aktivera eller inaktivera annonsören.

Garanti
Vårt ersättningssystem garanterar att inte ersättningsnivån ändras under en pågående kampanj samt att utbetalning sker en gång per månad när du själv godkänt dina kampanjer och uppnått godkänd försäljningsvolym.

Ingen exklusivitet
Du kan välja att arbeta med oss, men även med så många andra partners som du vill. Comclick kräver inget exklusivt försäljningsuppdrag.

Kvalitetssäkring
I Comclicks nätverk kontrolleras alla annonsörer och alla webbplatser manuellt av vårat säljteam innan man blir antagen som partner eller annonsör.

Räckvidd
Comclicks nätverk erbjuder en hög räckvidd både inom Sverige och i Europa. Det här hjälper dig att marknadsföra din site, din image och ditt märke, både till besökare och till dina partners.


När vi på Affil.se ansökte om konto på Comclick så blev vi nekade, detta har lett till att vi inte haft möjlighet att lägga upp deras program på vår sida. Vi beklagar detta och hoppas att Comclick inser sitt misstag.

Besök Comclick


Följande program finns hos ComclickNamn
Kategori(er)