Du är här: Framsidan /

Affiliatenätverket Guava Media


Guava MediaGuava Media – som är en del av koncernen Guava och är noterat på den danska börsen First North – finns nu också i Sverige. Det finns en rad fördelar med att samarbeta med Guava Media för dig som webmaster. En av de största fördelarna är att vi på Guava Media genom många år har haft en rad egna sites / mailinglister, vilket betyder att vi också tänker som webmasters. Denna erfarenhet har vi använt och använder fortfarande till att skapa de bästa möjliga ramar för dig som webmaster, så du lättast möjligt kan uppnå den största möjliga förjänsten med din trafik.

Attraktiva kampanjer – surveys, merges, coreg-kampanjer m.m.
Vi har många annonsörer i många olika kategorier och därmed också många spännande kampanjer. I stället för att bara fokusera på de kampanjer som är tillgängliga för hela marknaden, så fokuserar vi mycket på att konceptutveckla nya unika kampanjer i samarbete med mediehus och annonsörer. På det hela taget gör vi mycket i kreativa setups som ger riktigt goda förtjänstmöjligheter för dig som webmaster. Som exempel kan nämnas regelmässiga surveys med möjlighet till hög variabel förtjänst, merges, coreg-kampanjer och mycket annat.

Vår tekniska plattform är uppbygd med real time data, så du löpande kan få inblick i dagens och veckans bästa kampanjer (mätt både på CPC och på samlad förtjänst).

Bra pris och snabb utbetalning
Erfarenheter från och i dialog med våra webmasters i Danmark har vi förstått att vi är ett bland de nätverk, var man som webmaster får störst förtjänst per anmälan till nyhetsbrev och per exponering. Hos Guava Media betalar vi ut mediernas förtjänst redan den 15:e varje månad, för föregående månad.


Vi på Affil.se har valt att inte lista några program ifrån Guava Media eftersom listan över kampanjer ändras relativt ofta. Deras program inriktar sig på 'lead generation' och avslutas efter X antal leads har uppnåts. För att få en aktuell bild av vad som erbjuds så rekommenderar vi er att skapa ett konto (som görs genom att maila Jonas).

Besök Guava Media


Följande program finns hos Guava MediaNamn
Kategori(er)